Manteniment

Nosaltres li proporcionarem tota la cura i gestió necessària, vostè solament haurà de gaudir del seu jardí..

Els jardins són elements que necessiten una cura especial i continu, amb la particularitat que amb un insuficient coneixement o aplicant tècniques errònies, podem perdre aquell espai que tant ens ha costat crear, econòmicament com en esforç i temps.

Els jardins posseeixen la particularitat que combinen diferents espècies, donant lloc a una multiplantación que requereix un coneixement de tot tipus de plantes, així com la seua cura depenent de cada època de l'any. En aquest cas, Landete Agrícoles, li permetrà oblidar-se completament de totes aquestes preocupacions, evitant en tot cas l'haver de fer un seguiment continu del seu estat. Nosaltres li proporcionarem tota la cura i gestió necessària, vostè solament haurà de gaudir del seu jardí.

Servei de manteniment de jardins tant públics com a privats:

Tenim demostrada experiència en la gestió i manteniment de jardins en parcs públics, representant un estalvi bastant significatiu per a administracions públiques i altres organismes que han de contractar puntualment tasques de conservació. Amb els nostres contractes de manteniment s'optimitzen els recursos tant econòmics com de tasques de gestió.

Imatges

Instal·lació de cobertes

Poda i neteja

Preparació del sol